detail lamp + plant.jpg

OVER ONS

"Jong en ambitieus, daar staat DC-Media voor. 

Wij werken detailgericht, eerlijk en vakkundig op ons gebied".

DC-Media realiseert de content die bij u past. 

 

Ons Team

joey profiel.jpg

Joey van Megchelen

Filmmaker - Drone operator - Editor

Joey@dc-media.nl | Telefoon : 06-37404362

In 2016 is Joey gestart als ondernemer onder de naam Dronecapture. Zoals de naam doet vermoeden was drone opname hier de core business en hiervoor zijn dan ook alle benodigde papieren behaald. Al snel was er naast drone veel interesse in video en zo werd  door Joey besloten om in 2018 Dronecapture te veranderen naar DC-Media. Inmiddels is DC-media een volwaardig media bedrijf waar u terecht kunt voor al uw visuele wensen. Joey helpt u graag bij al uw video, foto, drone en montage wensen.

Luke van Megchelen

Social media - Drone operator - marketing - Automotive Fotograaf

Luke@dc-media.nl | Telefoon : 06-37176066

Hoi! Leuk dat je even de tijd neemt om mij te leren kennen. Ik ben Luke van Megchelen, 21 jaar oud. Ik ben nu ongeveer een jaar samen met Joey bezig om zoveel mogelijk aan te kunnen bieden. Dus niet alleen voor videoproducties bent u bij DC-Media aan het juiste adres, maar ook voor al uw marketing gerelateerde wensen en vragen. 

Wat wij nog niet aanbieden is altijd aan te leren en geen uitdaging is voor ons te moeilijk. 

Joep zwart wit 2.jpg

Joep

Hoofdbeveiliging

Joep is nog maar kort deel van het DC-Media team maar neemt zijn taak om onze apparatuur te bewaken heel serieus! Het is dan ook verstandig om ons even te laten weten als u langs komt voor een bakje koffie zodat wij Joep hierover kunnen inlichten. Zodra Joep weet dat alles goed zit zal ook hij u graag ontvangen en mag u misschien zelfs een keer met zijn bal gooien!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Wij zijn hier om te helpen contacteer ons via telefoon, email of onze social media kanalen.