top of page
detail lamp + plant.jpg

ONS TEAM

Team
joey profiel.jpg

Joey van Megchelen

Hoi, ik ben Joey! in 2016 gestart als ondernemer onder de naam Dronecapture. Zoals de naam doet vermoeden was drone opname hier de core business en hiervoor zijn dan ook alle benodigde papieren behaald. Al snel was er naast drone veel interesse in video en zo werd  door Joey besloten om in 2018 Dronecapture te veranderen naar DC-Media. Inmiddels is DC-media een volwaardig media bedrijf waar u terecht kunt voor al uw visuele wensen. Joey helpt u graag bij al uw video, foto, drone en montage wensen.

  • Grey LinkedIn Icon
luke website foto.JPG

Luke van Megchelen

Hoi! Leuk dat je even de tijd neemt om mij te leren kennen. Ik ben Luke van Megchelen, 21 jaar oud. Ik ben nu ongeveer een jaar samen met Joey bezig om zoveel mogelijk aan te kunnen bieden. Dus niet alleen voor videoproducties bent u bij DC-Media aan het juiste adres, maar ook voor al uw marketing gerelateerde wensen en vragen. 

Wat wij nog niet aanbieden is altijd aan te leren en geen uitdaging is voor ons te moeilijk. 

  • Grey LinkedIn Icon
IMG_5240_edited.jpg

Joep

Joep is nog maar kort deel van het DC-Media team maar neemt zijn taak om onze apparatuur te bewaken heel serieus! Het is dan ook verstandig om ons even te laten weten als u langs komt voor een bakje koffie zodat wij Joep hierover kunnen inlichten. Zodra Joep weet dat alles goed zit zal ook hij u graag ontvangen en mag u misschien zelfs een keer met zijn bal gooien!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Wij zijn hier om te helpen contacteer ons via telefoon, email of onze social media kanalen. 

bottom of page