product%20fotografie_edited.jpg

ONZE OPDRACHTGEVERS

AxFlow BV is exclusief vertegenwoordiger van toonaangevende fabrikanten van kwalitatief hoogwaardige verdringerpompen, roerwerken, doseerapparatuur, kleppen & afsluiters, analyseapparatuur en complete installaties in Nederland en Vlaanderen.

Voor AxFlow realiseerde wij een bedrijfsvideo en werken wij momenteel aan nog een mooi project.

 

Voor Opel van Mill te Dordrecht, legde wij de occasion van de week, een Opel insignia welke voor de verkoop werd aangeboden vast. Ook fotografeerde wij diverse andere wagens welke werden klaargemaakt voor de verkoop.

 

Door de COVID-19 crisis moest Kolster BV opzoek naar een manier om planten toch te kunnen tonen aan internationale kopers, wij verzorgde de mobiele studio en maakte op locaties product video's en foto's van meer dan 80 verschillende plant soorten.

 

Bij Ritchie Bros Auctioneers in Moerdijk komen regelmatig grootte batches met werktuigkundige machines. Bij deze batches zorgen wij dat hiervan drone opname worden gemaakt om deze zo aan de aandacht te brengen en kopers te trekken voor de verkoop.

 

Internetdiensten Nederland is een full service webbureau waarbij wij bij verschillende projecten de foto, video en drone opname mochten verzorgen.

Volvo heeft eind 2018 haar nieuwe safety trucks geïntroduceerd, deze konden worden bekeken op de prachtige locatie in Utrecht " het werkspoor kathedraal" DC-Media verzorgde de drone beelden voor de video.

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Wij zijn hier om te helpen contacteer ons via telefoon, email of onze social media kanalen. 

© 2020 By DC-Media

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook