top of page
product%20fotografie_edited.jpg

ONZE OPDRACHTGEVERS

axflow logo.png

AxFlow BV is exclusief vertegenwoordiger van toonaangevende fabrikanten van kwalitatief hoogwaardige verdringerpompen, roerwerken, doseerapparatuur, kleppen & afsluiters, analyseapparatuur en complete installaties in Nederland en Vlaanderen.

Voor AxFlow realiseerde wij een bedrijfsvideo en werken wij momenteel aan nog een mooi project.

 

Dubbelsteyn_Logo_v1-zwart.png

Voor BMW | MINI Dubbesteyn & De Fonkert creeeren wij content voor op de sociale media kanalen. Dit doen wij doormiddel van auto foto en videografie. Wilt u meer van ons werk zien, bekijk dit onder het kopje Spotmedia voor de fotografie of ons portfolio voor de videografie.

 

Kolster Logo DEF-03.png

Door de COVID-19 crisis moest Kolster BV opzoek naar een manier om planten toch te kunnen tonen aan internationale kopers, wij verzorgde de mobiele studio en maakte op locaties product video's en foto's van meer dan 80 verschillende plant soorten.

 

logo-rb.png

Bij Ritchie Bros Auctioneers in Moerdijk komen regelmatig grootte batches met werktuigkundige machines. Bij deze batches zorgen wij dat hiervan drone opname worden gemaakt om deze zo aan de aandacht te brengen en kopers te trekken voor de verkoop.

 

idn.png

Internetdiensten Nederland is een full service webbureau waarbij wij bij verschillende projecten de foto, video en drone opname mochten verzorgen.

Volvoold.gif

Volvo heeft eind 2018 haar nieuwe safety trucks geïntroduceerd, deze konden worden bekeken op de prachtige locatie in Utrecht " het werkspoor kathedraal" DC-Media verzorgde de drone beelden voor de video.

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Wij zijn hier om te helpen contacteer ons via telefoon, email of onze social media kanalen. 

bottom of page