top of page

ONZE DIENSTEN

'Wij kunnen u helpen bij al uw visuele wensen'

Tekengebied 1@2x.PNG
Tekengebied 1@2x.PNG

Video

Tekengebied 1@2x.PNG

Het is ons doel om video's te creëren waardoor de kijker aan het scherm gebonden blijft, interessante en pakkende beelden, DAT DOET HET HEM.

 

Een goed beeld geeft precies weer wie je bent, en wat je doet. De video wereld is aan het groeien, deze zal dan ook steeds groter worden. Wij van DC-Media groeien met u mee, en kunnen u helpen bij het maken/vinden van de perfecte beelden voor u.  

Wij helpen u bij het bedenken, creëren en realiseren van een video welke het beste past bij u of uw bedrijf.

FOtografie

Vandaag de dag nemen foto's het internet over. Beelden kunnen iets overbrengen, iets wat veel meer zegt dan alleen woorden. Doormiddel van een pakkende foto brengt u uw verhaal sneller, doeltreffender en overtuigender over. Beelden zijn zoveel meer dan alleen informatie, een goede foto voegt emotie en overtuiging aan uw boodschap toe.

Socialmedia beheer

Bij DC-media bieden wij de mogelijkheid om het beheren van uw sociale media kanalen over te dragen aan ons. Wij bieden hierbij een aantal verschillende pakketten aan zodat er voor jou als ondernemer altijd een geschikt pakket tussen zit. 

Zit jou ideale pakket er niet tussen? neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij deze op maat voor u kunnen maken.

Drone 

Tekengebied 3.PNG

Naast het reguliere camera werk kunt u bij DC-Media ook terecht voor uw drone beelden.

Onze drone operators beschikken over hun ROC-Light certificaten waarmee zij in lijn met de Nederlandse wetgeving commercieel mogen vliegen.

Heeft u een drone operator nodig welke in CTR gebied moet kunnen vliegen? Ook hierbij kunnen wij u helpen.

 

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waarbij we u altijd kunnen koppelen aan de juiste operator. 

Tekengebied 5.PNG
bottom of page